Torhout

Toeristische publicaties Brugse Ommeland

Praktische info

Wil je inspiratie op doen voor je volgende bezoek aan onze regio? Doorblader of bestel dan zeker onze gratis publicaties, boordevol tips.

Magazine 'Genieten in het Brugse Ommeland' - editie 2017

Magazine Brugse Ommeland
Het Brugse Ommeland mag dan altijd betoveren, 2017 wordt helemaal onvergetelijk. Dit jaar zetten we immers de talrijke kastelen en abdijen in de kijker. En hoe! Tal van unieke domeinen openen uitzonderlijk hun deuren en verwelkomen je. Nu eens voor een klassieke rondleiding, dan weer kun je picknicken in de kasteel- of abdijtuin, een yogasessie meepikken of genieten van een streepje klassieke muziek. 
 
Verder focussen we op culinaire verwennerijen uit het Brugse Ommeland, bieren in het Tieltse, en maken we een fietstrip tussen Brugge en Lissewege. En voor wie een langere tijd in het Brugse Ommeland wil spenderen (en gelijk heb je), reiken we negen prachtige logeeradresjes aan.
 
Je kan het magazine hieronder online lezen of downloaden of bestellen via onze webshop.

Overzichtskaart Brugse Ommeland

Deze overzichtskaart biedt je een ruime kaart van de regio aan met 40-tal doe-tips, aangevuld met alle praktische info. Een superhandig hebbeding dus om mee te nemen onderweg! 

Bekijk de kaart online, download hem of bestel hem via onze webshop!

Coming soon: seizoensfiets- en wandelroute in het Tieltse

De Poes
In juni komt er een nieuwe seizoensfietsroute rond bieren en andere dranken in het Tieltse. Aan de ene kant van de kaart zal er een wandelroute komen in Tielt. De andere kant is gereserveerd voor 2 fietsroutes rond de regio van Tielt.
 
Binnenkort verkrijgbaar!