4 heerlijke hoevepicknicks in de streek

Eten & drinken

Hmmm... wat is leuker dan een heerlijke picknick tijdens een gezellige fietstocht of wandeling in 't groen? Zeker als er kraakverse producten uit de streek in je mandje zitten.

Tijdens een hoevepicknick word je verwend met een picknickmand vol 100% West-Vlaamse hoeve- en streekproducten die je kan proeven op het mooiste plekje van de boerderij. Je kinderen vinden het gegarandeerd geweldig!

Deze vier hoeves uit het Brugse Ommeland schotelen jullie allerlei lekkers voor... aan jou de keuze.
Smakelijk!

Augustijnenhof

Augustijnenhof

Wat dacht je van een originele 'salade in een bokaal', een plakje honingcake of huisbereide confituur? Bij het Augustijnenhof  in Loppem zitten allerlei verrassende lekkernijen in het mandje. En allemaal supervers! Kwestie van genoeg energie te verzamelen om daarna de mooiste plekjes van het Brugse Ommeland te gaan verkennen, zoals het magnifieke kasteel van Loppem, kinderboerderij Pierlapont of het nieuwe fietsnetwerk ...

 

Je ontdekt er hier alles over en kan meteen reserveren.

Hof ter Meulen

Hof ter Meulen

Bij Hof ter Meulen in de buurt van De Haan krijg je heerlijke groenen en fruit uit de streek voorgeschoteld en lekker lokaal beleg om van je rustieke boterham een waar feestmaal te maken. Doorspoelen kan met een biofruitsapje of een lokaal biertje: de 8410! En vergeet ook niet om even te gaan rondkijken wat de grappige mangalica-varkens uitspoken!

 

Je ontdekt er hier alles over en kan meteen reserveren.

Hertenfinesse

Hertenfinesse

Tijdens je fietstocht in de polders, door omgeving Oostende en langs de Groene 62 kan je je laten verleiden door de pure smaken van hoeve Hertenfinesse. Dagverse broodjes, heerlijk beleg en tal van lekker extra's... en ga ondertussen wat herten spotten op de boerderij.

 

Op deze pagina ontdek je meer over Hertenfinesse en hier kan je meteen reserveren.

Beukenhof copyright 100% west-vlaams

Beukenhoeve

Een mand vol verse kaas, vlees, eitjes, hesp en zuivel van de boerderij levert zonder twijfel een heerlijke picknick op. Ga dus zeker eens proeven in de Beukenhoeve in Moerkerke. De batterijen helemaal weer opgeladen na een lekker maal? Spring dan terug op de fiets en verken de prachtige Maerlantroute.

 

Op deze pagina ontdek je meer over de Beukenhoeve en hier kan je meteen reserveren.
 

Genoeg caloriën opgedaan? Tijd om ze er terug af te rijden tijdens een rit op het fietsnetwerk van Het Brugse Ommeland!