Background image

Ontdek de toppers van het Brugse Ommeland

 
Kaartje Brugse Ommeland
Het Brugse Ommeland is de enige Vlaamse regio vlakbij zee die toch op een boogscheut van werelderfgoedstad Brugge ligt. Ten Noorden van Brugge vind je de Zwinstreek rond Damme, en in de Oudlandpolder is het op zee gewonnen landschap open. In het Zuiden ligt het bosrijke Houtland en de charme van het Tieltse te pronken.
 
Zin om het Brugse Ommeland te verkennen maar geen tijd om een programma uit te stippelen? Geen nood, deze uitgewerkte 'tips voor trips' maken van je uitstap of verblijf ongetwijfeld een succes. Verdwaal eens in het Groen in Bulskampveld, proef de landelijke charme van het Tieltse of ontdek Damme en de Zwinstreek. Klik op een programma naar keuze, download hem op je tablet of print hem uit en klaar is kees!

Naar de Tips voor Trips

25-02-15
Landelijke Gilden heeft Bekegem geselecteerd als 'Dorp in de kijker 2015' voor West-Vlaanderen! Een rustige, gezellige gemeente, met een authentiek dorpskarakter. Beslist een bezoekje waard
18-12-14
Het Logeren in Vlaanderen Vakantieland boek 2015 is er. Maak je keuze uit één van de vele B&B's, vakantiewoningen en campings. 
05-12-14
Ontdek het nieuwe logiesaanbod 2015 van Logeren in Vlaanderen Vakantieland tijdens het Grootste ontbijt van Vlaanderen i.s.m. Radio 2 op 10 december (van 6-8u) in station Brugge!
26-11-14
De drie gidsen (Michelin, Bib Gourmand en GaultMillau) hebben hun topkeuzes bekend gemaakt. Het Brugse Ommeland komt opnieuw rijkelijk aan bod! 

Het Lekkere Westen

De nieuwe editie van Het Lekkere Westen is er terug. Deze keer selecteerde Westtoer niet minder dan 61 chefs, verspreid over gans West-Vlaanderen. Ook onze regio wordt sterk vertegenwoordigd. Maar liefst 23 chefs uit Brugge en het Brugse Ommeland laten zich van hun beste kant zien. Ontdek de culinaire schatten, uitgewerkte arrangementen, uitgebreide kalender en nieuwe fiets- en wandelroutes om ‘Het Lekkere Westen’ te beleven. 
 
Meer info 

Jong Keukengeweld

Vlaanderen is lekker en daar zit Jong Keukengeweld voor iets tussen! Toerisme Vlaanderen verzamelt 60 excellente topchefs, jonger dan 35 jaar. De chefs staan voor innovatie, vakmanschap en rock ‘n’ roll. Ben je tussen 18 en 30 jaar oud ? Geniet dan van Jong Keukengeweld aan een voordeeltarief. Vanaf 45 € krijg je een 3-gangenmenu met aangepaste wijnen, bieren en waters. Ontdek bij welke chefs je allemaal terecht kan in het Brugse Ommeland!
 
Klik hier